Home

Dorpsstraat 18 - B-3830 WELLEN

Home

Info Over onze kunststoffen

Een zwembad is zoveel meer dan gewoon een plastieken bassin. Daarom biedt Carropools een ruim assortiment aan diensten en producten aan. Onze expertise gaat van de kleinste vijvers tot de grootste zwembaden. Zo kan u er zeker van zijn dat uw zwembad tot in de kleinste details in orde zal zijn.

ook, over de gunstige eigenschappen van deze materialen bestaat geen twijfel.

PE en PP isoleren goed, ze zijn bestand tegen gemene stoffen en beschadigingen, zijn vrijwel onbreekbaar en milieuneutraal. PE en PP zijn onder alle omstandigheden betrouwbaar en verdragen net zo makkelijk tropische temperaturen als de vrieskou van de poolcirkel. Ze kunnen dus echt tegen een stootje.

UV-stabiliteit

Carropools ontwikkeld in samenwerking met onze grondstoffenfabrikant zijn eigen UV-stabiele samenstelling. Door deze eigen samenstelling en onze eigen know-how bieden wij u een kwaliteitsvol product aan dat in de massa is gekleurd. Productie volgens het ISO en DIN certificaat.

Fexibiliteit 

Wenst u een rond, ovaal, vierkant, rechthoek of parallellogram vormig bassin? Via onze erkende dealer of technische Carropools dealer bespreken wij graag uw project of toepassing. Carropools biedt u tevens maatwerk, standaardwerk of werk ter plaatse op locatie aan. Carro pools streeft steeds naar de hoogste kwaliteit.

Milieuvriendelijkheid

Onze producten worden geproduceerd met een groene tint. Zo zijn ze voor 99% recycleerbaar, en komen bij verbranding geen schadelijke stoffen. Zo blijft ook op lange termijn het milieu gespaard.

Waterdichtheid

Onze las-techieken zijn dermate ontwikkeld dat onze bassins 100% waterdicht worden aangeleverd. Na plaatsing beschikken wij over een lek-detectie functionaliteit welke in elk bassin is voorzien. Wenst u naderhand toch nog enkele toepassingen, kunnen wij deze ter plaatse aanbrengen.

Isolatie

Polyethyleen en polypropyleen beschikken standaard over een lage thermische geleidbaarheid. Door het gebruik van onze 10mm dikke wanden is het niet noodzakelijk om onze bassins te isoleren. Indien gewenst kunnen wij als optie een extra isolatie aanbrengen.

Gezondheid 

Wij denken ook aan de gezondheid van onze klanten. Al onze producten worden geproduceerd onder dezelfde gezondheidsnormen als ons drinkbaar leidingswater. Zo kunnen we met een gerust hart zeggen dat onze producten bij de veiligste van de sector horen.