Home

Dorpsstraat 18 - B-3830 WELLEN

Home

Zwembadkit Influence Ø 4,57m met liner Portofino

De stevige structuur in geïnjecteerde hars bestaat uit :

- een rand in kwalitatief staal met een anti-corrosie afwerking in verschillende lagen om het zwembad duurzaam te maken. De interne wand is beschermd tegen vochtigheid en chemische producten.

- gebogen steunranden van 18 cm in geïnjecteerde hars met een hoogwaardige elegantie en verfijning. Ze zijn mooi en afgerond en hebben een buitengewone weerstand. Tenslotte zijn ze afgewerkt met extra platte joints op de steunranden om een zuivere lijn te creëren.
- poten van 15 cm in geïnjecteerde hars. Ze hebben een geprofileerde en harmonieuze vorm voor een oogverblindende vorm en een verhoogde weerstand.

- binnenrails van 4 cm in geïnjecteerde hars met integratie van de montageplaten. Ze vergemakkelijken de installatie van de muur en geven stijl en stevigheid.

- een liner Blue Sky of Portofino in PVC van eerste kwaliteit. In te haken en zeer gemakkelijk te plaatsen. Anti-UV en anti-algen behandeld en weerstaat aan de koude (geen breuken tot -20 °C). Afwerking met dubbele, overlappende lasnaad.

De kit omvat:

- een zandfilter Jacuzzi met veiligheidsschakelaar 30 mA,

- een luxe skimmer met brede opening, een inspuiter en 9 meter drukslang,

- een doucine kit ( die de montage en de reiniging vergemakkelijkt, de levensduur van de liner verhoogt en meer comfort biedt aan de voeten)

- een luxe onderhoudsset Jacuzzi met : een schepnet ‘ combi ‘, een kopstuk driehoeksveger, een draaiende muurborstel 45 cm, een drijvende chloorverdeler, een thermometer, een analysekit voor chloor / pH, een telescopische steel, een multifunctioneel opbergrek.

De troeven van het product!
Alle onderdelen in hars van dit zwembad bestaan uit een verbeterde generatie van hars die nog steviger is. Daarenboven bezitten zij een UV en antistatische stabilisator.
Speciaal ontworpen voor ons wisselvallig klimaat. Het praktische werd gekoppeld aan het aangename. Alle elementen van dit zwembad vormen immers een harmonieus geheel wat mooi oogt en comfort biedt. DE garantie voor jaren zwemplezier!

Waarborg:

- 50 jaar op de structuur: 5 jaar + 45 jaar pro rata

- 5 jaar op de liner: 1 jaar aan 100% + 4 jaar degressief

  • Rond model: Ø 4,57 m
  • Waterinhoud 21 m³
  • Zandfilter Jacuzzi 10 m³/h